Halvin lainalupaus: Löydä edullisin lainatarjous

Kun etsit lainaa, haluat varmasti saada parhaan mahdollisen diilin, joka säästää rahaa ja vastaa taloudellisia tarpeitasi.

Tämä kulkee nimikkeellä lainalupaus eli lainatarjous. Ja tiedätkö mitä, kun tutkit alapuolen taulukon valikoimaa, löydät lähes 100% varmasti halvimman lainalupauksen viitekorkojen alkaessa vain 4%:sta.

Lainasummat:1000 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4 - 20 %

 • Suomen suosituin lainojen kilpailutus
 • Vakuudettomat lainat pankeilta
 • Kilpailuttaa järjestely ja yhdistelylainat

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:1 - 240 kk

Korko:4,16 - 20 %

 • Suomen johtava lainavertailu
 • TV:stä tuttu ja täysin suomalainen
 • Pienet ja suuret lainat nopeasti tilille

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,5 - 20 %

 • Lainapäätös keskimäärin heti
 • Jopa 26 pankin & rahoituslaitoksen kilpailutus
 • Lainaa ilman vakuuksia alkaen 600 €/kk-tuloilla

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:5,45 - 19,02 %

 • Keskimäärin edulliset lainan korot
 • Uusi Lainavertailuun päässyt palvelu
 • Kilpailuttaa yli 20 pankkia nopeasti

Lainasummat:1000 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,41 - 20 %

 • Tarjoaa markkinoiden parhaimpia korkoja ja lainaehtoja
 • Mahdollistaa tuloturvavakuutuksen
 • Kilpailuttaa lähes kaikki tarjolla olevat pankit

Lainasummat:1 - 4000 €

Laina-aika:3 - 54 kk

Korko:- 15 %

 • Luottokortin tapainen joustoluotto
 • Rahat tilille poikkeuksellisesti kellon ympäri
 • Erikoistunut pienempiin 1-4000 € lainoihin

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,5 - 20 %

 • Lähes kaikkien lainapalveluiden kilpailutus
 • Löydä ilmaiseksi edullinen lainatarjous
 • Maksu tilille jo päivän sisällä

Lainasummat:1000 – 50 000 €

Laina-aika:60 - 144 kk

Korko:6,77 – 15 %

 • Jopa 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Valinnainen maksuvakuutus
 • Voit liittää rinnakkaishakijan lainaan

Täällä avaamme sinulle, miten voit löytää edullisimman lainatarjouksen ja antaa sinulle vinkkejä siitä, miten voit kilpailuttaa lainat ja saada parhaan mahdollisen lainalupauksen.

Olipa kyseessä sitten asuntolaina, kulutusluotto tai mikä tahansa muu laina, meillä on sinulle ohjeita, jotka auttavat sinua tekemään fiksuja päätöksiä ja säästämään rahaa.

Jatka lukemista saadaksesi tärkeää tietoa siitä, miten voit löytää halvimman lainalupauksen!

Mikä on lainalupaus?

Ennen kuin sukellamme syvemmälle aiheeseen, on tärkeää ymmärtää, mikä lainalupaus oikeastaan on.

lainalupausLainalupaus on lainantarjoajan antama sitoumus siitä, että he myöntävät sinulle tietyn suuruisen lainan tietyillä ehdoilla, jos päätät käyttää heidän palveluitaan. Tämä suoritetaan yleensä tarkistamalla huolellisesti taloudellinen tilanteesi ja luottotietosi.

Lainalupaus voi olla erittäin hyödyllinen, kun olet kiinnostunut ostamaan kodin, sillä se antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka suuren asuntolainan voit saada ja millaisin ehdoin. Se auttaa myös nopeuttamaan asuntokaupan prosessia, sillä myyjät ja kiinteistönvälittäjät näkevät sinut vakavasti otettavana ostajaehdokkaana, jolla on jo rahoitusasiat järjestyksessä.

Missä hakea lainalupausta?

Pankit ja luottolaitokset: Perinteiset pankit ovat yksi yleisimmistä paikoista hakea lainalupausta. Ne tarjoavat monenlaisia lainavaihtoehtoja ja voivat arvioida taloudellisen tilanteesi perusteellisesti.

Pankit myös yleensä tarjoavat kilpailukykyisiä korkoja, jos saat lainalupauksen heiltä.

Verkkopankit: Nykypäivänä monet verkkopankit tarjoavat myös lainalupauksia. Niiden etuna voi olla nopeampi käsittelyaika ja kätevä verkkohakemusprosessi.

Lainanvälittäjät: Lainanvälittäjät ovat erikoistuneet auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen eri lainantarjoajilta. He voivat auttaa sinua vertailemaan eri vaihtoehtoja ja hankkimaan lainalupauksen.

Mistä sinun tulisi ottaa selvää?

Ennen kuin haet lainalupausta, sinun tulisi tehdä joitakin valmisteluja:

 • Tarkista luottotietosi: Varmista, että luottotietosi ovat kunnossa. Mahdolliset maksuhäiriöt voivat vaikuttaa lainalupauksen saamiseen.
 • Arvioi taloudellinen tilanteesi: Tee rehellinen arvio tuloistasi, menoistasi ja veloistasi. Näin voit saada realistisen kuvan siitä, kuinka suuren lainan voit realistisesti saada.
 • Vertaile eri lainantarjoajia: Tutki eri pankkien, luottolaitosten ja lainanvälittäjien tarjoamia lainalupausvaihtoehtoja. Vertaile niiden ehtoja, korkoja ja muita kustannuksia.

Yhteenveto lainalupauksista

Lainalupaus voi olla hyödyllinen työkalu auttaessasi sinua toteuttamaan suuret taloudelliset hankkeesi, kuten yhdistelylainan, auton rahoittamisen tai vaikka sen oman kodin ostamisen.

Voit hakea lainalupausta perinteisiltä pankeilta, verkkopankeilta tai lainanvälittäjien kautta.

Muista valmistautua huolellisesti ja tehdä vertailua eri vaihtoehtojen välillä ennen päätöksentekoa.

Lainalupaus antaa sinulle varmuutta taloudelliseen suunnitteluun ja auttaa sinua tekemään viisaita päätöksiä tulevaisuutesi suhteen.

Kilpailuta lainat ja vertaile tarjouksien korkoja

Kun harkitset lainan ottamista, on äärimmäisen tärkeää tehdä huolellista taustatyötä ja vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia vaihtoehtoja, universumin kirkkaasti paras lainavertailu auttaa tässä.

lainatarjouksiaKilpailuttaminen ja korkojen vertaaminen ovat avainasemassa, kun pyrit saamaan parhaan mahdollisen lainalupaus diilin ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä (tai miksei lyhyelläkin – kaikki riippuu maksuajasta).

Seuraavaksi tsekataan tarkemmin, mitä kilpailuttaminen tarkoittaa ja kuinka voit vertailla lainojen korkoja tehokkaasti.

Miksi kilpailuttaminen on tärkeää?

Lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa eri lainantarjoajien tarjoamien lainojen vertailua. Tämä voi olla ratkaisevan tärkeää, koska eri pankit, luottoyhtiöt ja verkkopalvelut tarjoavat erilaisia korkoja, maksuehtoja ja muita lainaehdotuksia.

Kilpailuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopivimman ja edullisimman lainan matalalla korkoprosentilla.

Korkojen vertaaminen – Kuinka se toimii?

Kun kilpailutat lainoja, yksi keskeisimmistä asioista on korkojen vertaaminen. Korko on se osuus lainan summasta, jonka maksat lisäksi takaisin lainanottamasi summan päälle.

Korko voi vaihdella merkittävästi lainantarjoajien välillä, ja pieneltäkin näyttävä korkomarginaali voi säästää sinulle paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Vertailemalla tarjousten korkoja voit tehdä seuraavia asioita:

 • Löytää alhaisimman koron: Vertailemalla korkoja voit löytää sen lainan, jossa on alin mahdollinen korko. Tämä tarkoittaa, että maksat vähemmän korkokuluja lainan takaisinmaksun aikana.
 • Säästää rahaa: Alhaisempi korko tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että maksat vähemmän kokonaiskustannuksia lainan aikana. Näin säästät rahaa ja voit käyttää sen muihin tarpeisiisi.
 • Selvittää parhaan lainan ehdot: Korko ei ole ainoa asia, joka merkitsee lainan ottamisessa. Myös lainan ehdot, kuten takaisinmaksuaika ja mahdolliset lisäkulut, ovat tärkeitä. Vertailemalla voit selvittää, mikä laina tarjoaa sinulle parhaat ehdot.

Kuinka sitten kilpailuttaa lainat niin, että paras lainalupaus löytyy?

Seuraavassa on muutamia vaiheita, joita voit noudattaa kilpailuttaaksesi lainat ja vertaillaksesi korkoja:

 1. Tee selvitys: Aloita tutkimalla eri lainantarjoajia ja heidän tarjoamiaan lainatuotteita. Voit tehdä tämän käymällä pankkien ja luottoyhtiöiden verkkosivuilla tai käyttämällä lainavertailupalveluita.
 2. Vertaile korkoja: Vertaa eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja. Kiinnitä erityistä huomiota nimelliskorkoon ja todelliseen vuosikorkoon (APR), joka sisältää kaikki lainan kustannukset.
 3. Selvitä lisäehdot: Tarkista lainan ehdot huolellisesti. Katso, onko lainassa muita maksuja, kuten avaus- tai hallinnointipalkkioita. Tutki myös lainan takaisinmaksuaikaa ja muita ehtoja.
 4. Kysy tarjouksia: Ota yhteyttä eri lainantarjoajiin ja pyydä heiltä lainatarjouksia. Näin voit saada tarkempaa tietoa siitä, millaisia lainaehtoja voit odottaa.
 5. Vertaa kokonaiskustannuksia: Vertaa eri lainojen kokonaiskustannuksia, mukaan lukien korkokulut ja mahdolliset lisäkulut. Näin voit selvittää, mikä laina on edullisin vaihtoehto.

Yhteenveto lainalupausten kilpailuttamisesta

Kilpailuttaminen ja korkojen vertaaminen ovat avainasemassa, kun etsit parasta mahdollista lainatarjousta.

Älä kiirehdi päätöksesi kanssa, vaan käytä aikaa vertailemalla eri vaihtoehtoja ja tekemällä huolellista taustatyötä. Tämä auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen diilin ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Muista myös ottaa yhteyttä eri lainantarjoajiin ja kysyä heiltä tarjouksia, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Lainalupaus vertailu – Näin valitset edullisimman

Kun olet päättänyt hakea lainalupausta, on tärkeää tehdä huolellista vertailua eri lainanantajien tarjoamien lupauksien välillä.

Lainalupaus voi olla ratkaiseva askel kohti unelmiesi kodin ostoa tai muuta suurta taloudellista päätöstä. Saatavilla olevat lainalupaukset voivat kuitenkin vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä, ja valitsemalla edullisimman vaihtoehdon voit säästää huomattavasti rahaa pitkällä aikavälillä.

Tässä osiossa kerromme, kuinka voit vertailla lainalupauksia ja valita edullisimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Vaihe 1: Kerää lainalupauksia

Ensimmäinen askel kohti edullisinta lainalupausta on kerätä useita tarjouksia eri lainantarjoajilta. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä eri pankkeihin, luottolaitoksiin ja lainanvälittäjiin. Tähän vaikuttaa myös, oletko nopean lainan tarpeessa, vai ehditkö odottamaan viikon tai vaikka useamman.

Monilla näistä tarjoajista on verkkosivustoillaan myös helppoja lainalupauksen hakemuslomakkeita, jotka voit täyttää.

Vaihe 2: Vertaile korkoja

Kun sinulla on useita lainalupauksia käsissäsi, kiinnitä ensimmäisenä huomiota korkoihin. Korko on yksi merkittävimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kustannuksiin.

Vertaile eri lainatarjoajien tarjoamia korkoja ja kiinnitä erityistä huomiota nimelliskorkoon sekä todelliseen vuosikorkoon (APR).

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainan kulut, kuten avausmaksut ja muut lisämaksut, ja antaa sinulle selkeän kuvan lainan kokonaiskustannuksista.

Vaihe 3: Tutki muita ehtoja

Korko ei ole ainoa asia, joka vaikuttaa lainalupauksen edullisuuteen. Tarkastele myös muita lainan ehtoja, kuten takaisinmaksuaikaa ja mahdollisia lisämaksuja.

Pidä mielessä, että pidempi takaisinmaksuaika voi lisätä korkokustannuksia, vaikka kuukausittaiset lyhennykset olisivat pienemmät.

Vaihe 4: Harkitse muita etuja

Joissakin lainalupauksissa voi olla muita etuja, kuten mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin tai joustava takaisinmaksusuunnitelma. Arvioi, kuinka nämä edut sopivat omiin tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi.

Vaihe 5: Kysy neuvoa

Jos olet epävarma siitä, miten vertailla lainalupauksia tai ymmärtää lainaehtoja, älä epäröi kysyä neuvoa.

Pankkien ja luottolaitosten asiantuntijat voivat auttaa sinua selventämään kysymyksiäsi ja ohjaamaan sinut kohti parasta vaihtoehtoa.

Vaihe 6: Tee päätös

Kun olet huolellisesti vertaillut lainalupauksia ja harkinnut kaikkia tarjousten osatekijöitä, tee päätös. Valitse se lainalupaustarjous, joka parhaiten vastaa taloudellisia tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Kun olet valinnut lainalupauksen, muista hakea virallinen lainatarjous valitsemaltasi lainantarjoajalta. Tämä vaihe edeltää varsinaista lainasopimuksen solmimista ja antaa sinulle tarkan kuvan siitä, millä ehdoilla laina myönnetään.

Lainalupauksen vertailu voi vaatia aikaa ja vaivaa, mutta se on askel kohti taloudellista varmuutta ja säästöjä tulevaisuudessa. Älä kiirehdi päätöksentekoa, vaan tee huolellinen vertailu ja valitse edullisin vaihtoehto, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi.

Vinkkejä halvimman lainalupauksen saamiseksi

Kun olet suunnittelemassa suurta taloudellista hankintaa, kuten asunnon ostoa tai remonttia, voi lainalupaus olla erinomainen apuväline varmistamaan, että saat tarvitsemasi rahoituksen edullisesti.

Halvimman mahdollisen lainalupauksen saaminen voi säästää sinulle merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä ja tehdä taloudellisesta suunnittelusta huomattavasti helpompaa.

Tässä osiossa jaamme vinkkejä siitä, kuinka voit saada edullisimman mahdollisen lainalupauksen.

Paranna luottotietojasi

Yksi merkittävimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainalupauksen saamiseen ja sen kustannuksiin, ovat omat luottotietosi.

Ennen kuin haet lainalupauksia, tarkista luottotietosi ja varmista, että ne ovat kunnossa. Jos luottotiedoissasi on merkintöjä, jotka voivat (tai vaikuttavat lähes varmasti) vaikuttaa negatiivisesti, pyri korjaamaan ne ennen lainalupauksen hakemista.

Paremmat luottotiedot voivat auttaa sinua saamaan alhaisemman koron.

Kilpailuta lainalupaukset

Kilpailuttaminen on avainsana, kun etsit halvinta lainalupausta. Älä rajoitu vain yhteen lainantarjoajaan.

Hanki lainatarjouksia useammalta eri pankilta, luottolaitokselta tai lainanvälittäjältä. Vertaile saamiasi tarjouksia tarkasti, mukaan lukien korkotaso, lainan ehdot ja mahdolliset lisämaksut.

Harkitse vakuuksia ja omia säästöjä

Jos sinulla on mahdollisuus tarjota vakuuksia lainalupauksesi tueksi, se voi laskea korkoja huomattavasti. Vakuuksia voi olla esimerkiksi omaisuus tai säästötalletus.

Lainantarjoajat voivat nähdä vakuudet turvallisempina ja siten tarjota edullisempia ehtoja.

Paranna omaa taloudellista tilannettasi

Lainalupauksen saaminen edullisesti liittyy myös omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Pyri vähentämään velkaa ja lisäämään säästöjäsi ennen lainalupauksen hakemista.

Mitä vahvempi taloudellinen tilanteesi on, sitä houkuttelevampia tarjouksia saat.

Tutki lainan ehtoja tarkasti

Älä keskity pelkästään lainan korkoon, vaan tarkastele myös muita ehtoja, kuten takaisinmaksuaikaa ja lisämaksuja.

Pidä mielessä, että pitkä takaisinmaksuaika voi lisätä korkokuluja, vaikka kuukausittaiset lyhennykset olisivat pienemmät.

Ole tarkkaavainen ja harkitse, mikä lainan rakenne sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Kysy neuvoa ammattilaisilta

Jos olet epävarma tai kaipaat apua lainalupauksen hakemisessa, älä epäröi kääntyä ammattilaisen puoleen.

Lainanvälittäjät ja finanssineuvojat voivat auttaa sinua valitsemaan parhaan lainalupauksen ja neuvomaan sinua taloudellisessa suunnittelussa.

Lopuksi, muista, että halvimman lainalupauksen saaminen vaatii aikaa ja vaivaa, mutta se voi säästää sinulle merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä.

Älä kiirehdi päätöksentekoa, vaan tee huolellinen vertailu ja harkittu päätös, joka tukee taloudellisia tavoitteitasi.