Yhdistelylainojen vertailu: Löydä ja hae halvin yhdistelylaina 2024

Taloudellisen tasapainon ylläpitäminen voi olla haastavaa, etenkin kun velkojen hallinta tuntuu raskaalta taakalta hyvin monella kotitaloudella.

Tarjoamme kattavan vertailun eri yhdistelylainojen välillä, jotka voivat auttaa sinua selkeyttämään taloudellista tilannettasi ja yhdistämään kaikki lainat yhteen.

Tutustumalla eri lainantarjoajiin, korkoihin, ja takaisinmaksuaikoihin voit tehdä paremmin perusteltuja päätöksiä ja löytää sopivan yhdistelylainan ilman vakuuksia. Alapuolelta löydät tämän hetken parhaat palvelut lainojen yhdistelyyn.

Lainasummat:1000 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4 - 20 %

 • Suomen suosituin lainojen kilpailutus
 • Vakuudettomat lainat pankeilta
 • Kilpailuttaa järjestely ja yhdistelylainat

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:1 - 240 kk

Korko:4,16 - 20 %

 • Suomen johtava lainavertailu
 • TV:stä tuttu ja täysin suomalainen
 • Pienet ja suuret lainat nopeasti tilille

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,5 - 20 %

 • Lainapäätös keskimäärin heti
 • Jopa 26 pankin & rahoituslaitoksen kilpailutus
 • Lainaa ilman vakuuksia alkaen 600 €/kk-tuloilla

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:5,45 - 19,02 %

 • Keskimäärin edulliset lainan korot
 • Uusi Lainavertailuun päässyt palvelu
 • Kilpailuttaa yli 20 pankkia nopeasti

Lainasummat:1000 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,41 - 20 %

 • Tarjoaa markkinoiden parhaimpia korkoja ja lainaehtoja
 • Mahdollistaa tuloturvavakuutuksen
 • Kilpailuttaa lähes kaikki tarjolla olevat pankit

Lainasummat:1 - 4000 €

Laina-aika:3 - 54 kk

Korko:- 15 %

 • Luottokortin tapainen joustoluotto
 • Rahat tilille poikkeuksellisesti kellon ympäri
 • Erikoistunut pienempiin 1-4000 € lainoihin

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,5 - 20 %

 • Lähes kaikkien lainapalveluiden kilpailutus
 • Löydä ilmaiseksi edullinen lainatarjous
 • Maksu tilille jo päivän sisällä

Lainasummat:1000 – 50 000 €

Laina-aika:60 - 144 kk

Korko:6,77 – 15 %

 • Jopa 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Valinnainen maksuvakuutus
 • Voit liittää rinnakkaishakijan lainaan

Seuraavaksi tutustumme yhdistelylainojen perusteisiin ja niiden tarjoamiin etuihin sekä olemattomiin, mutta mahdollisiin haittoihin, jotta voit lähteä kulkemaan vahvemmin kohti taloudellista hyvinvointia.

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on rahoitusväline, joka tarjoaa mahdollisuuden yhdistää useita erillisiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

rahoitus yhdistelyTämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voit yhdistää erilaisia kulutusluottoja, luottokorttilainoja tai muita pienempiä lainoja yhdeksi lainaksi, jonka avulla voit hallinnoida velkojasi ja talouttasi paremmin.

Yhdistelylainan tarkoituksena on siis helpottaa velkojen hoitoa ja tuoda selkeyttä talouden hallintaan.

Kuinka yhdistelylaina toimii?

Kun haet yhdistelylainaa, sen avulla voit maksaa pois aiemmat lainasi ja velkasi.

Sen sijaan, että sinun pitäisi hoitaa useita lainanlyhennyksiä ja kohdata eri lainojen korkoja ja maksuehtoja, yhdistelylainan avulla voit keskittää kaikki nämä lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee jatkossa hoitaa vain yhtä lainaa, jolla on yksi selkeä korko ja takaisinmaksuaikataulu.

Yhdistelylainan edut

 • Helppous ja selkeys: Yhdistelylaina tekee taloudenhallinnasta helpompaa, kun sinun tarvitsee hoitaa vain yhtä lainaa ja yhtä lyhennystä kuukausittain.
 • Mahdollinen korkosäästö: Yhdistelylainan korko voi olla edullisempi kuin useiden pienempien lainojen korkojen yhteissumma, mikä voi tuoda säästöjä pitkällä aikavälillä.
 • Luottotietojen paraneminen: Kun hoidat yhdistelylainaa moitteettomasti, se voi auttaa parantamaan luottotietojasi, sillä hoidat aiemmat velkasi ja lainasi kerralla.

Yhdistelylainan haitat

 • Pitkäaikaiset kustannukset: Vaikka yhdistelylaina voi tarjota lyhyellä aikavälillä säästöjä, pidemmällä aikavälillä lainan kokonaiskustannukset voivat olla suuremmat, jos laina-aika on pitkä.
 • Uusi velka: Yhdistelylainan ottaminen tarkoittaa uuden velan ottamista, ja jos talouden hallinta ei ole kurinalaista, saatat päätyä kasvattamaan velkaasi entisestään.
 • Ei ratkaisu kaikille: Yhdistelylaina voi olla hyvä vaihtoehto monille, mutta se ei välttämättä sovi kaikille taloudellisiin tilanteisiin. On tärkeää arvioida omat tarpeet ja taloustilanne ennen päätöksen tekemistä.

Yhdistelylainojen vertailukriteerit

Kun olet päättänyt hakea yhdistelylainaa, on tärkeää vertailla eri lainantarjoajia ja heidän tarjoamiaan ehtoja varmistaaksesi, että löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Yhdistelylainojen vertailukriteerit auttavat sinua arvioimaan eri lainavaihtoehtoja ja tekemään perusteltuja päätöksiä oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Seuraavaksi käymme läpi tärkeimmät vertailukriteerit, joiden avulla voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan yhdistelylainan.

Korko ja lainaehdot

Yksi ensisijaisista vertailukriteereistä on lainan korko ja muut lainaehdot. Eri lainantarjoajilla voi olla erilaisia korkoja, ja jopa pieni ero koroissa voi vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin.

Vertaile eri lainojen nimelliskorkoja sekä efektiivisiä vuosikorkoja, jotta saat realistisen kuvan lainan todellisista kustannuksista.

Lisäksi kiinnitä huomiota laina-aikaan, takaisinmaksuehtoihin ja mahdollisiin piilokuluihin, kuten avausmaksuihin tai tilinhoitomaksuihin.

Lainasummat ja takaisinmaksuaika

Harkitse tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset velkojen yhdistämiseen.

Vertaile eri lainantarjoajien tarjoamia lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Valitse laina, jonka avulla voit kattaa kaikki nykyiset velkasi, mutta älä ota suurempaa lainaa kuin todella tarvitset.

Liian suuren lainan ottaminen voi johtaa turhiin kustannuksiin ja pidempään takaisinmaksuaikaan.

Lisäpalvelut ja asiakastuki

Kun vertailet yhdistelylainoja, ota huomioon myös lainantarjoajien tarjoamat lisäpalvelut ja asiakastuki.

Hyvä asiakaspalvelu ja mahdolliset lisäpalvelut, kuten maksuvapaa kuukausi tai joustavat takaisinmaksuehdot, voivat olla arvokkaita etuja vaikeissa tilanteissa.

Tutustu myös asiakaspalautteisiin ja arvioihin, jotka voivat antaa sinulle käsityksen lainantarjoajan luotettavuudesta ja asiakastyytyväisyydestä.

Lainan saantiin liittyvät vaatimukset

Jokaisella lainantarjoajalla voi olla omat vaatimuksensa lainan saamiseksi. Tarkista, että täytät kyseiset vaatimukset ennen kuin haet lainaa.

Yleisiä vaatimuksia voivat olla esimerkiksi säännölliset tulot, riittävä luottoluokitus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Mahdolliset lisäedut

Vertaile myös mahdollisia lisäetuja, joita jotkut lainantarjoajat saattavat tarjota. Näihin voi kuulua esimerkiksi korkokatto, joka takaa, ettei korko nouse liian korkealle tietyn ajanjakson aikana.

Toiset lainantarjoajat saattavat tarjota erikoistarjouksia tai alennuksia uusille asiakkaille.

Johtopäätös yhdistelylainojen vertailukriteereistä

Yhdistelylainojen vertailukriteerit auttavat sinua tekemään harkitun päätöksen ja valitsemaan juuri sinulle sopivan lainan.

Älä kiirehdi päätöksen kanssa, vaan vertaile rauhassa eri lainatarjouksia ja valitse sellainen yhdistelylaina, joka tarjoaa edulliset ehdot ja parhaiten vastaa taloudellisia tarpeitasi.

Huolellisen vertailun avulla voit astua askelen lähemmäksi taloudellista tasapainoa ja velkojen hallintaa.

Muista myös aina tarkistaa lainaehtojen yksityiskohdat ennen sopimuksen allekirjoittamista ja tarvittaessa kysyä neuvoa rahoitusalan ammattilaisilta. Äläkä myöskään sekoita lainatermejä, yhdistelylaina ei ole sama asia kuin järjestelylaina velkahallintatilanteissa.

Yhdistelylainojen lainasummat ja takaisinmaksuaika

Kun olet päättänyt hakea yhdistelylainaa, on tärkeää ymmärtää lainasummien ja takaisinmaksuajan merkitys, jotta voit valita juuri sinulle sopivan lainaratkaisun. _

Seuraavaksi käsittelemme yhdistelylainojen lainasummia ja takaisinmaksuaikaa sekä annamme vinkkejä oikean lainavaihtoehdon valintaan.

Yhdistelylainojen lainasummat

Yhdistelylainojen lainasummat voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä. Yleensä lainasummat vaihtelevat muutamasta tuhannesta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. On tärkeää arvioida tarkasti oma velkamääräsi ja miettiä, kuinka paljon tarvitset lainaa velkojesi kattamiseen.

Liian suuri lainasumma voi johtaa tarpeettomiin kustannuksiin, sillä maksat korkoa myös ylimääräisestä lainasummasta. Toisaalta liian pieni lainasumma ei välttämättä riitä kattamaan kaikkia velkojasi, jolloin joudut silti hoitamaan useita erillisiä lainoja.

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika on aika, jona laina tulee maksaa takaisin lainantarjoajalle. Yhdistelylainojen takaisinmaksuajat voivat olla tyypillisesti muutamasta vuodesta jopa useisiin vuosikymmeniin.

On tärkeää valita takaisinmaksuaika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja mahdollisuuksiisi.

Lyhyempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa korkeampia kuukausittaisia lyhennyksiä, mutta laina-aika on silloin lyhyempi, ja kokonaiskustannukset ovat pienemmät. Pidempi laina-aika voi puolestaan helpottaa kuukausittaisten lyhennysten maksamista, mutta kokonaiskustannukset ovat silloin korkeammat johtuen pidemmästä korkojen kertymisestä.

Suosituimmat yhdistelylainan tarjoajat

Yhdistelylaina on oiva keino selkeyttää taloutta ja helpottaa velkojen hallintaa yhdistämällä useat pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Kun olet päättänyt hyödyntää yhdistelylainaa, on tärkeää valita luotettava ja sopiva lainantarjoaja, joka tarjoaa edulliset ehdot ja palvelut tarpeidesi mukaan. Seuraavaksi esittelemme joitain suosituimpia yhdistelylainan tarjoajia, jotka ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailtaan ja ovat tunnettuja kilpailukykyisistä lainaehdoistaan.

Nämä kaksi ovat kärkipari ja selvästi parempia kuin muut korkojen, vertailun ja kilpailutuksen suhteen. Suosittelemme siis ehdottomasti kokeilemaan molempia.

Pankit ja perinteiset lainantarjoajat

Useat perinteiset pankit ja lainantarjoajat tarjoavat yhdistelylainoja, ja ne ovatkin monien asiakkaiden ensimmäinen valinta lainan hankkimisessa.

Pankkien vahvuutena on luotettavuus ja tunnettuus, ja ne usein tarjoavat mahdollisuuden neuvotella lainaehtoja asiakaskohtaisesti. Pankkien kautta voi saada myös muita rahoituspalveluita ja henkilökohtaista asiakaspalvelua, mikä voi olla hyödyllistä yhdistelylainaa harkitsevalle.

Verkkopankit ja digitaaliset lainapalvelut

Verkkopankit ja digitaaliset lainapalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Ne tarjoavat usein nopeampia ja vaivattomampia lainaprosesseja verrattuna perinteisiin pankkeihin.

Monet digitaaliset lainapalvelut tarjoavat myös yhdistelylainoja, joissa voi yhdistää useita lainoja yhdeksi lainaksi helposti ja nopeasti.

Vertaislainapalvelut

Vertaislainapalvelut ovat nousseet suosioon vaihtoehtoisina lainantarjoajina. Nämä palvelut yhdistävät lainanhakijat suoraan sijoittajiin ilman perinteisen pankin välikäsiä.

Vertaislainat voivat tarjota kilpailukykyisiä korkoja, ja lainan hakuprosessi on yleensä suoraviivainen ja helppo.

Luottokorttiyhtiöt

Joillain luottokorttiyhtiöillä on tarjolla myös yhdistelylainoja. Näitä lainoja voi hakea luottokorttisi kautta tai suoraan luottokorttiyhtiön verkkosivuilta.

Luottokorttilainan yhdistely voi olla kätevä vaihtoehto, jos sinulla on useita luottokortteja ja haluat yhdistää niiden velat yhdeksi lainaksi.

Muut erikoistuneet lainantarjoajat

Lisäksi on olemassa muita erikoistuneita lainantarjoajia, jotka keskittyvät tarjoamaan nimenomaan yhdistelylainoja. Nämä yritykset voivat tarjota erikoistarjouksia ja etuja yhdistelylainaa hakeville asiakkaille.

Yhdistelylainojen vertailun hyödyt

Yhdistelylaina voi olla tehokas työkalu talouden selkeyttämiseen ja velkojen hallintaan. Kun olet päättänyt hakea yhdistelylainaa, vertailun tekeminen eri lainantarjoajien välillä voi tuoda monia etuja ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Seuraavaksi käsittelemme yhdistelylainojen vertailun hyötyjä ja selvitämme, miten vertailu voi auttaa sinua saavuttamaan taloudellisen tasapainon.

Taloudellisen tilanteen selkeyttäminen

Yhdistelylainojen vertailu auttaa sinua saamaan kokonaiskuvan taloudellisesta tilanteestasi.

Kun olet kartoittanut kaikki nykyiset lainasi ja velkasi sekä niiden kustannukset, voit vertailla eri yhdistelylainatarjouksia. Tämä auttaa sinua hahmottamaan, miten yhdistelylaina voi vaikuttaa kuukausittaisiin lyhennyksiin ja korkokuluihin.

Selkeän kuvan avulla voit tehdä parempia päätöksiä ja valita yhdistelylainan, joka todella auttaa sinua saavuttamaan taloudellisen tasapainon.

Säästöt ja kustannusten vähentäminen

Yhdistelylainojen vertailu voi tuoda säästöjä talouteesi. Eri lainantarjoajilla voi olla erilaiset korkotarjoukset ja takaisinmaksuehdot.

Löytämällä edullisen korkotason ja sopivan takaisinmaksuajan voit säästää huomattavia summia lainan kokonaiskustannuksissa. Lisäksi yhdistelylaina voi mahdollistaa paremman budjetoinnin ja ennalta-arvattavat kuukausittaiset lyhennykset, mikä helpottaa talouden hallintaa.

Yhden lainan hallinta

Yhdistelylaina tarkoittaa useiden lainojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee hoitaa vain yhtä lainaa ja yhtä lyhennystä kuukausittain.

Yhden lainan hallinta on huomattavasti helpompaa kuin useiden lainojen ja velkojen jonglööraaminen eri päivinä. Yhdistelylainan avulla voit keskittyä yhteen lainaan ja sen takaisinmaksuun, mikä tekee talouden hallinnasta sujuvampaa.

Luottotietojen kohentaminen

Kun hoidat yhdistelylainaa moitteettomasti ja maksat sen sovitusti takaisin, se voi auttaa kohentamaan luottotietojasi.

Kun yhdistelylainan avulla hoidat aiemmat velkasi ja lainasi, luottotietosi paranevat vähitellen. Tämä voi avata ovia paremmille rahoitusmahdollisuuksille ja edullisemmille lainoille tulevaisuudessa.

Helppous ja vaivattomuus

Yhdistelylainojen vertailu on nykyään helppoa ja vaivatonta, kiitos digitaalisten lainapalveluiden ja vertailusivustojen.

Voit vertailla eri lainatarjouksia ja lainaehtoja helposti verkossa ja löytää parhaan vaihtoehdon omiin tarpeisiisi sopivalla korkotasolla ja takaisinmaksuajalla.

Yhdistelylainojen hakuprosessi

Yhdistelylaina tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden selkeyttää taloutta ja hallita velkoja tehokkaammin yhdistämällä useat lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Kun olet päättänyt hyödyntää yhdistelylainaa, on tärkeää ymmärtää lainanhakuprosessi ja mitä vaiheita siihen kuuluu. Seuraavkasi käsittelemme yhdistelylainojen hakuprosessia ja annamme vinkkejä sujuvaan lainan hakemiseen.

Velkojen kartoittaminen

Ennen kuin aloitat yhdistelylainan hakuprosessin, sinun tulee kartoittaa tarkasti kaikki olemassa olevat velkasi ja lainasi.

Tee lista kaikista veloistasi, mukaan lukien kulutusluotot, luottokorttivelat ja muut pienemmät lainat. Muista sisällyttää listalle myös kunkin velan jäljellä oleva velkasumma sekä mahdolliset avausmaksut tai tilinhoitokulut.

Yhdistelylainojen vertailu

Seuraavaksi on aika vertailla eri yhdistelylainojen tarjouksia. Tutustu eri lainantarjoajien ehtoihin, korkotasoihin ja takaisinmaksu-aikatauluihin.

Vertailu kannattaa tehdä huolellisesti, sillä se voi vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin ja sopivuuteen omiin tarpeisiisi nähden.

Voit hyödyntää vertailusivustoja tai lainavertailupalveluita, jotka auttavat sinua löytämään parhaat vaihtoehdot.

Itse yhdistelylainahakemuksen täyttäminen

Kun olet valinnut sopivan yhdistelylainan, on aika täyttää lainahakemus. Voit tehdä tämän usein kätevästi verkossa, sillä monet lainantarjoajat tarjoavat digitaalisen lainahakemuksen.

Hakemuksessa sinulta kysytään henkilötietoja, taloudellisia tietoja sekä nykyisten velkojesi tilaa (kaikki osamaksut ja luottokorttilaskut ja niin edelleen).

Ole rehellinen ja tarkka hakemusta täyttäessäsi, sillä lainantarjoaja arvioi hakemuksesi perusteella lainan myöntämisen ja korkotason.

Yhdistelylainan lainapäätös ja lainatarjous

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, lainantarjoaja käsittelee sen ja tekee arvion hakemuksestasi. Tämä voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään, riippuen lainantarjoajasta ja hakemuksen tiedoista.

Jos lainapäätös on myönteinen, saat lainatarjouksen, jossa ilmoitetaan lainan korko, takaisinmaksuaika ja muut lainaehdot.

Tutustu tarjoukseen huolellisesti ja varmista, että se vastaa odotuksiasi ja taloudellisia mahdollisuuksiasi.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen

kirjoittaminenJos olet tyytyväinen lainatarjoukseen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Usein tämäkin voidaan tehdä sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Lue sopimus huolellisesti läpi ennen allekirjoitusta ja varmista, että ymmärrät kaikki lainaehdot ja takaisinmaksusitoumukset.

Velkojen maksaminen yhdistelylainalla

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, lainantarjoaja siirtää lainan rahat tilillesi. Käytä nämä rahat maksamaan kaikki aiemmat velkasi ja lainasi kokonaisuudessaan.

Tämän jälkeen sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta ja yhdestä kuukausittaisesta lyhennyksestä.

Lopuksi

Yhdistelylainan hakuprosessi voi olla suhteellisen helppo ja nopea, kunhan vain tiedät mitä tehdä.

Kartoita ensin kaikki nykyiset velkasi, vertaile eri lainantarjoajia huolellisesti ja täytä lainahakemus tarkasti.

Huomioi aina omat taloudelliset mahdollisuutesi ja tavoitteesi, jotta voit valita sopivan yhdistelylainan.

Kun olet hakenut ja saanut lainan myönteisen päätöksen, hoida aiemmat velkasi ja keskity yhden lainan takaisinmaksuun.

Yhdistelylainan avulla voit astua askelen lähemmäksi taloudellista tasapainoa ja velkojen hallintaa.