Bondora

Kun harkitset lainan ottamista, on tärkeää olla hyvin perillä lainanmyöntäjän tarjoamista vaihtoehdoista ja ehdoista. Bondora on yksi useiden lainanottajien harkitsema vaihtoehto.

Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kattavan katsauksen Bondoraan ja sen tarjoamiin lainavaihtoehtoihin.

bondora

Oli kyseessä sitten pieni kulutusluotto tai suurempi yrityslaina, Bondora voi olla ratkaisu rahoitustarpeisiisi. Lisäksi tulet löytämään käyttäjien kokemuksia, jotka auttavat sinua tekemään perustellun päätöksen lainan ottamisesta Bondoralta.

Bondoralta voit hakea vakuudetonta lainaa alle 3 minuutissa 500 – 10.000 euroa pitkällä maksuajalla.

Tee lainahakemus tästä >>

Bondora lyhyesti

Bondora on kansainvälinen lainapalvelu, joka tarjoaa vakuudettomia joustoluottoja yksityisasiakkaille.

Bondora eroaa perinteisistä pankeista tarjoamalla nopeampaa ja helpompaa lainanottoa verkossa.

He tarjoavat lainoja 500€ – 10,000€ väliltä ja antavat asiakkailleen mahdollisuuden valita sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausierän.

Bondoran korot määräytyvät yksilöllisesti asiakkaan taloudellisen tilanteen perusteella. Palvelussa ei ole piilokuluja, ja lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja kätevää.

Bondora on palvellut yli 300,000 asiakasta ja tarjoaa päivittäisiä rahansiirtoja tililleen seitsemänä päivänä viikossa.

Lainan korko ja muut kustannukset

Lainaa harkitessasi on tärkeää ymmärtää kaikki lainaan liittyvät kustannukset, erityisesti korko.

Bondora tarjoaa selkeät ja kilpailukykyiset korkotarjoukset asiakkailleen. Lainan korko määräytyy yksilöllisesti hakijan luottotietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella. Yhtiö ei veloita piilokuluja, joten voit olla varma, että korko on ainoa kustannus lainastasi.

Kun kilpailutat lainat Bondoralla, saat mahdollisuuden vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja muita ehtoja. Tämä auttaa sinua löytämään edullisimman lainan, joka sopii tarpeisiisi.

Bondora tekee lainan hakemisesta helppoa ja läpinäkyvää, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen rahoituksestasi.

Laina-aika

Lainan kokonaiskustannukset riippuvat myös valitsemastasi laina-ajasta. Bondoralla on tarjolla lainoja, joiden lyhennysaika vaihtelee 3-60 kuukauden välillä.

Laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään ja korkokustannuksiin. Voit valita itsellesi sopivan maksuajan ja kuukausierän, joka on budjettisi mukainen.

Palvelun hinta

Bondora tarjoaa lainanottajilleen selkeän ja kilpailukykyisen hinnoittelun. Lainan hakeminen

Bondoralla ei sisällä avausmaksuja tai muita piilokuluja. Voit hakea lainaa ilmaiseksi ja saada henkilökohtaisen lainatarjouksen nopeasti.

Koska Bondora toimii verkossa, se voi pitää kulurakenteensa alhaisena, ja tämä hyödyttää suoraan asiakkaita. Lainan kulut muodostuvat pääasiassa korkokuluista ja mahdollisista muista lisämaksuista, jotka on selkeästi esitetty lainatarjouksessa.

Bondora pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyiset korkotarjoukset ja palvelun ilman piilokuluja. Tämä tekee Bondorasta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät edullista ja läpinäkyvää lainaa.

Kuka voi saada lainaa Bondoralta? Yleiset lainavaatimukset

Lainan hakeminen Bondoralta on suhteellisen helppoa, mutta tietyt yleiset lainavaatimukset on täytettävä. Alla on luettelo yleisistä lainavaatimuksista, jotka hakijoiden on täytettävä:

 • Ikä: Sinun on oltava vähintään 21-vuotias hakiaksesi lainaa Bondoralta. Tämä takaa, että lainan hakija on täysi-ikäinen.
 • Säännölliset tulot: Lainanhakijan on kyettävä osoittamaan säännölliset tulot, jotka mahdollistavat lainan takaisinmaksun. Tämä voi olla palkka, eläke, tai muu vakaa tulonlähde.
 • Sopiva luottoluokitus: Vaikka Bondora ei välttämättä vaadi täydellistä luottoluokitusta, hakijalla on oltava hyvä luottoluokitus lainan saamiseksi parhailla mahdollisilla ehdoilla.
 • Pysyvä asuinpaikka: Lainanhakijalla on oltava pysyvä asuinpaikka EU/ETA-alueella.
 • Vähimmäistulovaatimus: Bondora voi asettaa vähimmäistulovaatimuksen lainanhakijoille. Tämä vaihtelee hakemasi lainasumman ja muiden tekijöiden mukaan.

On tärkeää huomata, että jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti, ja lopullinen päätös lainan myöntämisestä perustuu lainanhakijan yksittäisiin olosuhteisiin. Bondora käyttää tarkkaa arviointiprosessia varmistaakseen, että lainanhakijalla on mahdollisuus maksaa laina takaisin.

Näiden yleisten vaatimusten täyttäminen on hyvä lähtökohta lainan hakemiselle Bondoralta, mutta lopullinen päätös riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien luottoluokitus ja lainasumma.

On aina suositeltavaa täyttää lainahakemus ja saada henkilökohtainen lainatarjous saadaksesi tarkempaa tietoa lainan saatavuudesta omassa tilanteessasi.

Bondoran lainojen edut

Bondora tarjoaa lainoja monille asiakkaille, ja sillä on useita etuja, jotka voivat houkutella lainanhakijoita:

 1. Laaja lainatuotevalikoima: Bondora tarjoaa laajan valikoiman lainatuotteita, mukaan lukien henkilökohtaiset lainat, yrityslainat ja autolainat. Tämä mahdollistaa erilaisten rahoitustarpeiden täyttämisen.
 2. Nopea ja helppo lainaprosessi: Bondoran lainanhakuprosessi on nopea ja helppo. Lainaa voi hakea verkossa, ja päätös tehdään yleensä lyhyessä ajassa.
 3. Kilpailukykyiset korot: Bondora tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja, mikä tekee lainojen kustannuksesta kohtuullisen.
 4. Henkilökohtaiset lainatarjoukset: Bondora arvioi jokaisen hakemuksen yksilöllisesti, ja hakijalle tarjotaan henkilökohtainen lainatarjous. Tämä mahdollistaa yksilölliset ehdot ja kustannukset.
 5. Pysyvä asiakaspalvelu: Bondora tarjoaa asiakaspalvelua, joka auttaa lainanhakijoita koko lainaprosessin ajan.
 6. Erinomainen asiakaspalaute: Bondora on saanut positiivista palautetta asiakkailtaan, ja se nauttii hyvästä maineesta rahoitusalan toimijana.
 7. Laaja toiminta-alue: Bondora tarjoaa palveluitaan useissa Euroopan maissa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille eurooppalaisille lainanhakijoille.

Kaikki nämä edut yhdessä voivat tehdä Bondorasta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät rahoitusta erilaisiin tarpeisiin.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainanhakijan tulee täyttää Bondoran asettamat vaatimukset ja läpäistä luottokelpoisuusarviointi saadakseen lainan.

Minkälaisia lainoja Bondora myöntää?

Bondora tarjoaa useita erilaisia lainatuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin rahoitustarpeisiin. Näihin lainatuotteisiin kuuluvat:

Henkilökohtaiset lainat: Bondora myöntää henkilökohtaisia lainoja, jotka voivat kattaa monenlaisia kulutustarpeita. Näihin voi kuulua esimerkiksi kodin remontointi, lomamatka, terveydenhoitoon liittyvät kulut tai muut yllättävät menot. Henkilökohtaiset lainat voivat vaihdella määrältään ja maksuajoiltaan.

Yrityslainat: Bondora tarjoaa myös yrityslainoja, jotka on suunniteltu yrityksen tarpeisiin. Nämä lainat voivat auttaa yrityksiä kasvamaan, laajentumaan tai selviytymään tilapäisistä rahoitustarpeista.

Autolainat: Auton ostamiseen tarkoitetut lainat ovat myös osa Bondoran tarjontaa. Nämä lainat voivat auttaa hankkimaan uuden tai käytetyn auton ilman suurta kertasummaa.

Muut erikoislainat: Bondora voi tarjota myös muita erikoislainoja, jotka vastaavat erityistarpeisiin. Näihin voi kuulua esimerkiksi häälainat, opintolainat tai matkalainat.

Lainojen määrät ja maksuajat voivat vaihdella suuresti riippuen lainatuotteesta ja lainanhakijan luottokelpoisuudesta.

Bondora arvioi jokaisen hakemuksen yksilöllisesti ja tarjoaa henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka sisältää lainan määrän, koron, maksuajan ja muut ehdot. Bondora pyrkii tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat asiakkaidensa tarpeisiin.

10000 euron laina Bondoralta

Voit hakea 10 000 euron lainaa Bondoralta täyttämällä lainahakemuksen heidän verkkosivuillaan.

Hakuprosessi on suhteellisen yksinkertainen ja nopea. Alla on yleinen ohje 10 000 euron lainan hakemiseen Bondoralta:

 1. Täytä lainahakemus antamalla tarvittavat tiedot, kuten henkilökohtaiset tiedot, taloudellinen tilanne ja lainan käyttötarkoitus.
 2. Valitse lainan määräksi 10 000 euroa ja valitse sopiva takaisinmaksuaika.
 3. Bondora arvioi hakemuksesi ja antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka sisältää lainan koron, maksuajan ja muut ehdot.
 4. Hyväksy lainatarjous, allekirjoita sopimus ja lähetä tarvittavat asiakirjat.
 5. Kun laina on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi.

On tärkeää, että täytät lainahakemuksen huolellisesti ja annat tarkat tiedot taloudellisesta tilanteestasi.

Bondora tekee luottotarkastuksen ja arvioi hakemuksesi sen perusteella. Lainan myöntämisen ehdot voivat vaihdella hakijan luottokelpoisuuden mukaan.

Muista lukea lainatarjous huolellisesti ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ennen kuin hyväksyt sen.

Vakuudeton laina Bondoralta

Vakuudeton laina tarkoittaa, että lainan hakijan ei tarvitse tarjota omaisuuttaan tai muita vakuuksia lainan vakuudeksi. Bondoran vakuudettomat lainat tunnetaan myös nimellä ”Go & Grow”-lainat, jotka ovat yksi heidän suosituimmista tuotteistaan.

”Go & Grow” -lainat ovat helppokäyttöisiä ja joustavia. Ne tarjoavat mahdollisuuden sijoittaa rahaa ja saada korkoa samalla kun voit myös nostaa rahaa tarvittaessa.

Tässä on yleinen prosessi, kuinka voit hakea vakuudetonta lainaa Bondoralta:

 1. Siirry Bondoran verkkosivustolle ja rekisteröidy ilmaiseksi.
 2. Valitse ”Go & Grow” -laina ja luo sijoitustili.
 3. Talleta haluamasi määrä rahaa sijoitustilillesi.
 4. Rahasi alkavat kasvaa korkoa, ja voit seurata niiden kehitystä kätevästi verkossa.
 5. Voit myös tehdä nostoja rahastasi tarpeen mukaan.

Vaikka ”Go & Grow” -laina on sijoitustuote, se tarjoaa vakuudettoman lainan tavoin joustavuutta taloudellisten tarpeidesi täyttämiseen. Voit saada pääoman ja kertyneet korot käyttöösi koska tahansa.

On tärkeää huomioida, että sijoitukset liittyvät aina jonkinasteiseen riskiin. Ennen kuin päätät ottaa vakuudettoman lainan Bondoralta, lue heidän tarjoamansa tiedot huolellisesti ja varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja riskit.

Lainan hakeminen Bondoralta

Lainan hakeminen Bondoralta voi vaihdella riippuen siitä, minkä tyyppistä lainaa olet hakemassa. Voit yleisesti ottaen seurata näitä vaiheita lainahakemuksen tekemiseen:

 1. Mene Bondoran verkkosivustolle: Siirry Bondoran viralliselle verkkosivustolle, jossa voit tutustua heidän lainatuotteisiin ja ehtoihin.
 2. Luo tili: Useimmiten sinun tulee luoda tili, jos et ole aiemmin tehnyt niin. Tämä tili mahdollistaa lainahakemuksen täyttämisen ja seurannan.
 3. Täytä lainahakemus: Kirjaudu sisään ja täytä lainahakemus. Voit joutua antamaan tietoja, kuten henkilökohtaiset tiedot, taloudellinen tilanteesi ja lainan tarpeesi. Varmista, että annat tarkat tiedot.
 4. Valitse lainaehtosi: Voit valita lainan määrän ja takaisinmaksuajan, joka sopii tarpeisiisi.
 5. Lähetä hakemus: Lähetä täytetty lainahakemus Bondoralle.
 6. Arviointi ja päätös: Bondora arvioi hakemuksesi ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä.
 7. Lainaehdot ja hyväksyntä: Jos hakemuksesi hyväksytään, sinulle esitetään lainaehdot. Lue ehdot huolellisesti ja hyväksy ne.
 8. Rahojen siirto: Kun hyväksyt lainaehdot, rahat siirretään tilillesi.

On tärkeää lukea ja ymmärtää kaikki lainaehtoihin liittyvät yksityiskohdat ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää Bondoran lainatuotteista tai hakuprosessista, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa saadaksesi lisätietoja ja apua.

Kokemuksia Bondoran lainoista

Tässä esimerkkejä kokemuksista Bondoran lainoista:

Kustannustehokkuus

Matti oli pitkään harkinnut lainan ottamista oman yrityksensä laajentamiseen. Hän päätti kääntyä Bondoran puoleen kuultuaan siitä ystävältään.

Matti haki Bondoran yrityslainaa ja oli iloisesti yllättynyt kilpailukykyisestä korosta, jonka hän sai. Hän myös arvosti helppoa lainahakemusta ja nopeaa lainapäätöstä.

Matti käytti lainan laajentamiseen, ja aluksi hän oli huolissaan takaisinmaksusta. Kuitenkin hän huomasi, että kuukausierät olivat hallittavia, ja hän pystyi kasvattamaan yritystään onnistuneesti.

Hän suositteli Bondoraa muille yrittäjille sen edullisten lainaehtojen vuoksi.

Sijoitusmahdollisuus

Anna oli kiinnostunut sijoittamisesta, mutta hänellä ei ollut aikaisempaa kokemusta.

Hän kuuli Bondoran Go & Grow -sijoitustilistä, joka lupasi sijoittajille mahdollisuuden ansaita kiinteän tuoton.

Anna päätti avata tilin ja sijoittaa siihen osan säästöistään. Hän huomasi, että sijoitustili tarjosi hänelle mahdollisuuden ansaita tuottoa ilman, että hänen tarvitsi huolehtia yksittäisistä lainoista.

Hän oli tyytyväinen siihen, kuinka helppoa oli seurata sijoituksiaan Bondoran alustalla. Vaikka sijoitusten arvo saattaa vaihdella, Anna oli tyytyväinen siihen, että hänellä oli mahdollisuus sijoittaa ja ansaita tuottoa kätevästi.

Bondora.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Y-tunnus: 2694508-8

Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6E, 00100 Helsinki, Suomi

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

Vastausaika:

Bondora pyrkii vastaamaan sähköpostiviesteihin mahdollisimman nopeasti, yleensä yhden työpäivän kuluessa.

Asiakaspalvelun saatavuus:

Maanantaista perjantaihin: 9:00 – 17:00

Yhteydenottokielet:

Tällä hetkellä Bondora palvelee asiakkaitaan viidellä kielellä: englanniksi, suomeksi, viroksi, venäjäksi ja espanjaksi.

Yhteydenotto:

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sivustolla sijaitsevan yhteydenottolomakkeen avulla.

Tärkeää tietoa:

Muistathan käyttää Bondora-asiakastiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta varmistaaksesi henkilöllisyytesi.

Jos käytät eri sähköpostiosoitetta kuin asiakastililläsi, Bondoran on varmistettava henkilöllisyytesi lisätodistuksilla.

Kyselyyn vastaaminen:

Kuvaile ongelmasi tai kysymyksesi mahdollisimman tarkasti ja selkeästi. Tämä nopeuttaa vastausta.

Jos liität asiakirjoja tai kuvia, varmista niiden laatu ja tietojen täydellisyys.

Jos kyseessä on tekninen ongelma, liitä kuvakaappaus ja/tai virheviesti.

Maksuihin liittyvissä kyselyissä liitä mukaan maksukuitti.

Vastaamisaika:

Bondora vastaa tiedusteluihin arkisin (ma-pe) klo 09:00-17:00 ja pyrkivät vastaamaan yhden arkipäivän kuluessa.