Sortter

Sortter on Suomen johtava lainanvälityspalvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan ilman vakuuksia ja takaajia käytännössä kaikkiin mahdollisiin eri elämäntilanteisiin. Lainan kohde on täysin vapaavalinta ja teidän käsissänne.

sortter logoYritys toimii yhteistyössä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, mikä mahdollistaa erittäin kilpailukykyiset (usein edullisimmat) lainatarjoukset.

Sortterin kautta voit hakea lainaa alkaen 1000 – 60 000 euroon asti, ja palvelu on tietenkin täysin maksuton käyttäjilleen. Se kilpailuttaa yli 20 pankkia ja tekee sen todella tehokkaasti.

Tee lainahakemus Sortterilta tästä

Tässä esittelyssä tarkastellaan lähemmin Sortter lainanvälittäjää, sen ominaisuuksia, perustiedot ja kerrotaan myös käyttäjien kokemuksia.

Sortter lyhyesti

Sortter toimii yhteistyössä yli 20 pankin ja luotonmyöntäjän kanssa, mikä mahdollistaa asiakkaille kilpailukykyiset lainatarjoukset.

Sortter tarjoaa selkeän ja läpinäkyvän tavan vertailla lainojen korkoja ja kustannuksia, jotta pystyt tekemään tietoisen päätöksen lainanhakuprosessissa.

Sortter on suomalainen palvelu, joka panostaa asiakkaidensa taloudelliseen hyvinvointiin ja tarjoaa helpon tavan löytää edullisin laina omiin tarpeisiin.

Kilpailuta lainat jopa 60 000 euroon asti

Sortter tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kilpailuttaa lainat jopa 60 000 euroon asti helposti ja nopeasti.

Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa suurempaan hankintaan, kuten asunnon remontointiin tai matkaan, vai pienempään rahoitustarpeeseen, Sortter auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Vertailu on maksutonta ja sitoutumatonta, joten voitte rauhassa tutki lainavaihtoehtoja ja valita sen, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Sortterin avulla säästät aikaa ja vaivaa, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat useita pankkeja ja luotonmyöntäjiä, joiden joukosta voitte valita itsellenne sopivimman luoton.

Kilpailuta lainasi Sortterin avulla ja varmista, että saat edullisimman mahdollisen lainan tarpeisiisi.

Sortter lainan korko ja muut kustannukset

Lainaa harkitessaan on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota lainan korkoon ja muihin siihen liittyviin kustannuksiin.

Lainan korko on se osuus, jonka maksat lainaamastasi summasta lainanantajalle. Se vaihtelee yleensä eri lainanantajien ja lainatyyppejen välillä, ja se voi olla joko kiinteä tai vaihtuva.

Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko saattaa muuttua markkinoiden muuttuessa.

Lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota muihin kustannuksiin, kuten avausmaksuihin, tilinhoitomaksuihin ja mahdollisiin vakuutuksiin. Näitä kuluja ei aina oteta huomioon lainan korkoprosentissa, joten niiden vaikutus lainan kokonaiskustannuksiin voi olla merkittävä.

Onkin suositeltavaa pyytää lainanantajalta tarkka erittely kaikista kustannuksista ennen luoton ottamista.

Sortter palvelun avulla voitte verrata kakkien sen kumppanilainanantajien tarjoamia korkoja ja kustannuksia selkeästi ja läpinäkyvästi.

Näin pystyt varmistamaan, että valitset lainan, jonka kokonaiskustannukset ovat sinulle edullisimmat. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä.

Sortter ja laina-aika

Laina-aika on aika, jonka kuluessa olet velvollinen maksamaan takaisin luoton lainanantajalle.

Laina-aika voi vaihdella lainatyypin, määrän ja lainanantajan mukaan. Se voi olla lyhyt, esimerkiksi muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen, tai pitkä, jopa useita vuosia.

Yleensä lyhyet laina-ajat liittyvät pienempiin lainoihin, kuten kulutusluottoihin, kun taas suuremmille lainoille, kuten asuntolainoille, myönnetään pidempiä laina-aikoja.

Laina-ajan valinta on tärkeä päätös, sillä se vaikuttaa suoraan kuukausierän suuruuteen ja kokonaiskustannuksiin.

Lyhyt laina-aika voi tarkoittaa suurempaa kuukausittaista maksutaakkaa, mutta se johtaa yleensä pienempiin kokonaiskustannuksiin, koska korkokustannukset eivät ehdi kasvaa suureksi.

Pitkä laina-aika puolestaan pienentää kuukausieriä, mutta voi johtaa korkeampiin kokonaiskustannuksiin.

On tärkeää valita laina-aika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Sortterin avulla voitte vertailla eri lainanmyöntäjien tarjoamia lainantakaisinmaksuaikoja ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Sortter palvelun hinta

Sortter tarjoaa palvelunsa täysin maksutta. Lainojen kilpailuttaminen ja eri tarjousten vertaileminen ei maksa sinulle mitään.

Sortterilla kilpailutat lainasi ilmaiseksi ja löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen omiin tarpeisiisi.

Lisäksi Sortterin käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Voitte täyttää yhden lainahakemuksen, ja Sortter kilpailuttaa sen puolestasi yli 20 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Näin säästät yleensä aikaa ja vaivaa, kun etsit edullisinta lainaa.

Miten Sortter eroaa muista palveluista?

Sortter erottuu muista lainanvälittäjistä monilla tavoilla, asiakaslähtöisyys lienee se tärkein.

Toisekseen, Sortter on suomalainen lainojen kilpailuttaja ja-vertailupalvelu, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman kattavan ja helppokäyttöisen kilpailutuksen sekä lainojen vertailun.

Tärkeimmät erot muihin lainanvälittäjiin ovat:

 • Kattava vertailu: Sortterin kautta voitte vertailla lainoja yli 20 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Tämä takaa sen, että saat kattavan yleiskuvan lainatarjouksista ja voit valita parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi.
 • Maksuton palvelu: Sortter tarjoaa palvelunsa täysin maksutta. Lainojen kilpailuttaminen ja eri tarjousten vertaileminen ei maksa sinulle mitään.
 • Nopeus: Sortterin avulla täytät aina vain yhden lainahakemuksen, ja me kilpailutamme sen puolestasi. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun etsit sopivaa lainaa helposti ja nopeasti.
 • Turvallisuus: Sortter toimii salatussa ympäristössä, ja tietosi pysyvät suojattuina. Emme luovuta tietojasi muuhun tarkoitukseen, kuin mikä on välttämätöntä lainatarjouksen tekemiseksi.
 • Läpinäkyvyys: Sortter näyttää jokaisen lainan korot, kulut ja muut tärkeät ehdot selkeästi ja läpinäkyvästi. Näin voit tehdä vertailua helposti ja valita parhaan lainan.

Sortterin tavoitteena on tehdä lainojen vertailusta helppoa, nopeaa ja turvallista. He pyrkivät tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ehdot ja auttamaan heitä löytämään edullisimman lainan omiin tarpeisiinsa.

Kuka voi saada lainaa Sortterilta? Yleiset lainavaatimukset

Lainavaatimukset voivat vaihdella sen mukaan, minkä pankin tai luotonmyöntäjän kanssa asiakas tekee yhteistyötä Sortterin kautta.

Yleisesti ottaen yleiset lainavaatimukset, jotka voivat koskea lainan saamista Sortterin kautta, ovat seuraavat:

Ikä: Lainaa hakevan henkilön on yleensä oltava vähintään 18-vuotias. Joillakin lainanmyöntäjillä voi olla korkeampi ikäraja.

Säännölliset tulot: Lainanhakijan tulee yleensä osoittaa, että hänellä on säännölliset tulot riittävän lainan takaisinmaksua varten.

Suomalainen henkilötunnus: Monet lainanmyöntäjät vaativat, että lainanhakijalla on suomalainen henkilötunnus.

Luottokelpoisuus: Luottokelpoisuus eli luottotietojen puhtaus on tärkeä tekijä luoton saamisessa. Lainaa hakevan henkilön luottotietojen tulee olla kunnossa.

Vakituinen osoite Suomessa: Useimmat (nykyään käytännössä kaikki) lainanmyöntäjät vaativat, että lainanhakijalla on vakituinen osoite Suomessa.

On tärkeää huomata, että nämä ovat yleisiä vaatimuksia, ja ne voivat vaihdella eri lainanmyöntäjien välillä.

Sortter ja vain yksi hakemus

Lainanmyöntäjät voivat myös tehdä yksilöllisiä päätöksiä lainahakemuksista. Sortterin kautta voit täyttää yhden hakemuksen, ja heidän ammattilaiset kilpailuttavat sen nopeasti useiden pankkien ja luotonmyöntäjien kesken.

Tämä lisää mahdollisuuksiasi saada lainatarjouksia eri lainanmyöntäjiltä ja voi auttaa sinua löytämään lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja tilannettasi.

Sortterin lainojen edut

Sortter tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon lainojen vertailussa ja hakemisessa:

 1. Laaja pankkien ja luotonmyöntäjien verkosto: Sortterilla on yhteistyösopimus yli 20 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella ja vertailla niitä keskenään.
 2. Maksuton palvelu: Sortterin lainojen kilpailuttaminen on aina maksutonta ja luoton hakeminen helppoa, ja tarjouksien vertailu siinä samassa – kaikki tämä tietenkin ilman kustannuksia.
 3. Nopeus: Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun etsit lainaa.
 4. Helppous: Lainojen vertailu Sortterin avulla on helppoa. Voitte täyttää hakemuksen verkossa, ja saat tarjoukset selkeästi listattuna.
 5. Turvallisuus: Sortter toimii salatussa ympäristössä, ja tietojasi käsitellään turvallisesti. Yhteistyössä olevat pankit ja luotonmyöntäjät ovat luotettavia toimijoita.
 6. Läpinäkyvyys: Kaikki lainojen kulut, korot ja ehdot esitetään selkeästi, jotta pystytte tekemään sen tietoisen ja vahvasti harkitun päätöksen.
 7. Mahdollisuus löytää edullisin laina: Vertailemalla useampi lainatarjouksia, voitte löytää sen edullisimman lainan tilanteeseesi.
 8. Asiakaslähtöinen palvelu: Sortter toimii asiakaslähtöisesti ja pyrkii löytämään sinulle parhaan lainatarjouksen.

Kaiken kaikkiaan Sortterin avulla voit helpottaa lainan hakemista ja löytää sopivimman tarjouksen tarpeisiinne.

Palvelu tekee lainojen vertailusta ja kilpailuttamisesta vaivatonta ja nopeaa.

Minkälaisia lainoja Sortter välittää?

Sortter ei itse myönnä lainoja, vaan se toimii lainojen välittäjänä yhteistyössä useiden eri pankkien ja luotonmyöntäjien kanssa. Sortterin kautta voit vertailla ja hakea erilaisia lainoja, kuten:

 • Kulutusluotot: Kulutusluotto on yleisimmin haettava lainamuoto. Voit hakea kulutusluottoa erilaisiin hankintoihin, kuten kodinkoneisiin, matkoihin, remontteihin tai muihin tarpeisiin.
 • Joustoluotot: Joustoluotto on joustava lainavaihtoehto, jossa voit nostaa ja maksaa lainaa tarpeen mukaan. Maksat korkoa vain nostamastasi summasta.
 • Autolainat: Autolaina on tarkoitettu auton hankintaa varten. Voit rahoittaa auton ostoasi edullisella autolainalla.
 • Yhdistelylainat: Yhdistelylaina on tarkoitettu useiden pienempien lainojen yhdistämiseen yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa selkeyttämään talouttasi ja säästämään kuluissa.
 • Lainojen kilpailutus: Voit kilpailuttaa olemassa olevia lainojasi Sortterin avulla ja mahdollisesti löytää edullisemman lainatarjouksen.

Käytännössä Sortterin kautta voit saada useita erilaisia lainatarjouksia eri pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamista lainatyypeistä. Näin voit valita juuri sinulle sopivimman lainavaihtoehdon tilanteestasi riippuen.

10000 euron laina Sortterilta

Sortterin kautta voit kilpailuttaa 10 000 euron lainaa useista eri pankeista ja luotonmyöntäjiltä ilmaiseksi.

Lainan ehdot, kuten korko ja takaisinmaksuaika, voivat vaihdella eri lainantarjoajien kesken.

Voit käyttää Sortterin lainavertailupalvelua etsiäksesi edullisimman 10 000 euron lainan tarpeisiisi.

Luoton saaminen riippuu luottokelpoisuudestasi, tuloistasi ja tietenkin valitsemasi lainantarjoajan ehdoista.

Muista vertailla kaikkia tarjouksia ja valita paras laina, joka tarjoaa sinulle parhaat lainaehdot ja alhaisimman koron.

Vakuudeton laina Sortterilta

Sortterin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa, mikä tarkoittaa, että lainan saaminen ei edellytä vakuuksia, kuten kiinteistöä tai omaisuutta panttina. Tämä tekee lainan hakemisesta joustavaa ja helppoa.

Voit käyttää vakuudetonta lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, kuten arjen menoihin, remonttiin, matkustamiseen, tai muihin hankintoihin.

Lainan määrä, korko ja takaisinmaksuehdot voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä, ja Sortterin avulla voit vertailla eri vakuudettomia lainatarjouksia ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Muista tarkistaa lainatarjoukset huolellisesti ja valita se, joka tarjoaa sinulle parhaat ehdot ja alhaisimman koron.

Vakuudeton laina Sortterin kautta voi tarjota joustavan ratkaisun rahoitustarpeisiisi.

Lainan hakeminen Sortterilta

Lainan hakeminen Sortterilta on helppoa ja vaivatonta. Voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon seuraavien vaiheiden kautta:

 1. Lainahakemuksen täyttö: Siirry Sortterin verkkosivustolle ja täytä lainahakemus. Hakemusprosessi on yksinkertainen ja vaatii perustietojesi antamista, kuten haluttu lainasumma, takaisinmaksuaika ja muut tarvittavat tiedot.
 2. Lainatarjoukset: Kun olet täyttänyt hakemuksen, Sortter vertailee tarjouksia yhteistyössä useiden pankkien ja luotonmyöntäjien kanssa. Voit saada useita lainatarjouksia eri lainantarjoajilta.
 3. Tarjousten vertailu: Saat lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Tarjoukset sisältävät tiedot lainan koroista, kuluista ja takaisinmaksuehdoista.
 4. Lainatarjouksen hyväksyminen: Valitse se tarjous, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja hyväksy se.
 5. Dokumenttien toimittaminen: Mahdollisesti sinulta pyydetään lisädokumentteja tai vahvistuksia lainan saamiseksi. Täytä tarvittavat dokumentit ja toimita ne Sortterille.
 6. Lainan saaminen: Kun dokumentit on hyväksytty ja lainanantaja on tarkastanut ne, laina siirretään tilillesi. Tämän jälkeen voit käyttää lainaa haluamiisi tarkoituksiin.

Sortterin avulla voit kilpailuttaa lainatarjoukset ja valita edullisimman vaihtoehdon helposti ja nopeasti. Lainan hakeminen onnistuu tästä.

Muista vertailla huolellisesti lainatarjouksia ja lukea niiden ehdot ennen päätöksen tekemistä.

Kokemuksia Sortterin lainoista

Anna ja Matti olivat jo pitkään harkinneet kodin remontointia. Heidän talonsa oli kaivannut kipeästi uudistuksia, mutta heillä ei ollut tarvittavia säästöjä toteuttaakseen suunnitelmansa.

Pankista lainaaminen tuntui monimutkaiselta ja aikaa vievältä prosessilta, joka vaatisi heiltä paljon byrokratiaa ja paperitöitä.

Ystävänsä suosituksesta he päättivät kokeilla Sortteria lainojen vertailuun. He täyttivät yksinkertaisen hakemuksen ja saivat pian kymmeniä lainatarjouksia eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Sortterin avulla he voivat vertailla eri lainojen korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja selkeästi ja vaivattomasti.

Lopulta Anna ja Matti valitsivat lainatarjouksen, joka sopi parhaiten heidän taloudelliseen tilanteeseensa. He havaitsivat, että Sortterin avulla he säästivät aikaa ja vaivaa, ja tärkeintä oli, että heidän unelmaremonttinsa oli nyt mahdollinen toteuttaa.

Sortter.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tarvitsetko apua tai haluatko ottaa yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun? Tässä löydät eri tavat, joilla voit olla yhteydessä Sortteriin:

Verkkosivusto: Sortter.fi -sivustolta löydät yhteydenottolomakkeen, joka mahdollistaa nopean ja kätevän yhteydenoton. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro viestissäsi, kuinka voimme auttaa sinua.

Sähköposti: Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sortter.fi. Jos yhteydenottosi koskee avointa lainahakemusta, muistathan ilmoittaa viestissäsi nimesi ja sen sähköpostiosoitteen, jolla hakemus on tehty. Näin voimme käsitellä asiasi nopeammin ja tarkemmin.

Puhelin: Voit soittaa Sortterin asiakaspalveluun numeroon 09 8566 5550. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa seuraavina aikoina:

 • Maanantai – Perjantai: 8:00–21:00
 • Lauantai – Sunnuntai: 9:00–17:00

Käyntiosoite: Sortter Oy:n toimisto sijaitsee osoitteessa Bulevardi 21, 00180 Helsinki. Huomioithan, että tässä osoitteessa ei ole asiakaspalvelua, mutta se toimii yhtiön toimipisteenä.

Sortterin asiakaspalvelu on valmis auttamaan kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Ota yhteyttä ja saat asiantuntevaa apua rahoitusasioihisi.