Zmarta

Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, joka voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi 1000 – 60 000 euron väliltä ilman vakuutta ja takaajaa.

ZmartaHeidän vahva kokemuksensa alalta ja yhteistyö laajan joukon pankkeja ja luotonmyöntäjiä kanssa tarkoittaa, että voit vertailla lainoja monen eri tahon välillä, jotta löydät parhaan ratkaisun.

Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta ja voit täyttää lainahakemuksen helposti ja nopeasti. Se toimii niin, että Zmarta kilpailuttaa lainahakemuksesi välittämällä sen yli 25 pankille.

Tee lainahakemus ilmaiseksi tästä

Tämä artikkeli esittelee Zmarta-lainanvälittäjän ja tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon siitä, kuinka voit hyödyntää heidän palveluitaan taloudellisen tilanteesi parantamiseksi.

Zmarta lyhyesti

Zmartalla on yli 20 vuoden kokemus alalta. He tarjoavat lainojen vertailupalvelua yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken, auttaen asiakkaitaan löytämään parhaan lainatarjouksen.

Zmarta välittää vakuudettomia lainoja aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti.

Palvelun käyttö on täysin maksutonta, eikä lainahakemuksen täyttäminen sido hakijaa mihinkään.

Trustpilotissa Zmartalle on annettu korkea arvosana, mikä osoittaa heidän asiakastyytyväisyytensä.

Kilpailuta lainat jopa 60 000 euroon asti

Zmarta tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainat aina 60 000 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada tarjouksia suuresta lainasummasta, mikä tekee heille mahdolliseksi rahoittaa erilaisia tarpeitaan, kuten suuren remontin, auton hankinnan tai muiden suurempien hankintojen.

Kilpailuttamalla lainat Zmartan kautta, asiakkaat voivat vertailla eri pankkien ja luotonmyöntäjien tarjouksia ja valita heille parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tämä auttaa säästämään rahaa ja saamaan parhaat mahdolliset ehdot lainalle.

Lainan korko ja muut kustannukset

Lainan korko ja muut kustannukset ovat tärkeä osa lainan ottamista ja niiden ymmärtäminen auttaa asiakkaita tekemään taloudellisesti viisaita päätöksiä.

Zmartan kautta kilpailutetut lainat voivat sisältää erilaisia kustannuksia, kuten avausmaksuja, kuukausimaksuja ja muita kuluja. Näitä kustannuksia on hyvä tarkastella yksityiskohtaisesti, jotta asiakas tietää tarkalleen, kuinka paljon laina maksaa kokonaisuudessaan.

Lainan korko on myös tärkeä tekijä, sillä se vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Zmarta vertailee useiden eri pankkien ja luotonmyöntäjien korkotarjouksia, jotta asiakas voi löytää edullisimman mahdollisen korkotason. Näin asiakkaat voivat säästää rahaa ja maksaa lainansa takaisin edullisemmin.

On tärkeää, että asiakkaat lukevat lainatarjoukset huolellisesti ja ymmärtävät niiden ehdot ennen lainan hyväksymistä. Zmartan avulla asiakkaat voivat vertailla eri vaihtoehtoja ja tehdä harkittuja päätöksiä lainan kuluista ja koroista.

Zmartan välittämien lainojen laina-aika

Laina-aika on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita asiakkaan tulisi harkita lainaa ottaessaan.

Zmarta tarjoaa asiakkailleen joustavia laina-aikoja, joiden avulla he voivat räätälöidä lainansa omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Laina-aika voi vaihdella yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen saakka, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden valita laina-aika, joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa parhaiten.

Lyhyemmällä laina-ajalla kuukausierät ovat yleensä suurempia, mutta laina maksetaan takaisin nopeammin.

Pitkällä laina-ajalla kuukausierät ovat pienemmät, mutta laina-aikana kertyy enemmän korkokuluja.

Zmarta auttaa asiakkaitaan löytämään tasapainon laina-ajan ja kuukausierien välillä, jotta laina olisi mahdollisimman sopiva heidän taloudelliseen tilanteeseensa.

Asiakkaiden kannattaa harkita huolellisesti, kuinka pitkän laina-ajan he valitsevat, ja ottaa huomioon omat taloudelliset tavoitteensa ja mahdollisuutensa. Zmarta voi auttaa asiakkaitaan löytämään sopivan laina-ajan vertailemalla eri vaihtoehtoja ja niiden vaikutuksia kuukausittaisiin kuluihin.

Palvelun hinta

Zmartan lainapalvelun käyttö on asiakkaille täysin maksutonta. Tämä tarkoittaa, että lainojen vertailu ja hakeminen Zmartan kautta ei aiheuta ylimääräisiä kustannuksia.

Zmartan ansaintamalli perustuu siihen, että he saavat palkkion lainanmyöntäjiltä aina, kun asiakas ottaa lainan Zmartan avustuksella. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat hyödyntää Zmartan palvelua ilmaiseksi ja vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Zmarta tarjoaa läpinäkyvää ja kustannustehokasta palvelua, joka auttaa asiakkaita säästämään aikaa ja vaivaa lainojen vertailussa.

Koska Zmarta yhteistyökumppaneineen kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia, asiakkaat voivat löytää lainan edullisella korolla ja sopivilla ehdoilla. Tämä tekee lainojen vertailusta helppoa ja vaivatonta, ja auttaa asiakkaita säästämään rahaa lainan kuluissa.

Kuka voi saada lainaa Zmartalta? Yleiset lainavaatimukset

Zmartan lainapalvelun käyttö edellyttää, että lainanhakijalla on tietyt yleiset lainavaatimukset täytettynä. Yleisimmät vaatimukset, joita lainanhakijan tulee täyttää, ovat seuraavat:

 • Ikä: Lainanhakijan tulee olla vähintään 20 vuotta vanha.
 • Säännölliset tulot: Yleensä lainanhakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja, kuten palkka- tai eläketuloja. Tulot voivat olla peräisin esimerkiksi työsuhteesta, yrittäjyydestä tai eläkkeestä.
 • Puhtaat luottotiedot: Lainanhakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja, eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai avoimia velkoja.
 • Suomalainen pankkitili: Lainan maksaminen edellyttää suomalaista pankkitiliä, jolle laina voidaan siirtää.
 • Verkkopankkitunnukset: Lainan hakeminen ja tunnistautuminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla, joten lainanhakijalla tulee olla käytössään suomalaiset verkkopankkitunnukset.

On kuitenkin hyvä muistaa, että jokaisella lainantarjoajalla voi olla omat tarkemmat vaatimuksensa, ja nämä vaatimukset voivat vaihdella lainatyypin ja -summan mukaan. Siksi onkin tärkeää tarkistaa kunkin lainantarjoajan tarkat vaatimukset ennen lainahakemuksen jättämistä.

Zmartan lainojen edut

Zmartan lainojen käytössä on useita etuja, jotka tekevät heidän palvelustaan houkuttelevan vaihtoehdon lainanhakijoille:

Monipuolinen lainojen vertailu: Zmarta vertailee lainatarjouksia yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Tämä mahdollistaa asiakkaalle useiden lainavaihtoehtojen vertailun yhdellä hakemuksella.

Joustavat lainasummat: Zmartalta voi hakea vakuudetonta lainaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti, mikä mahdollistaa niin pienempien kuin suurempienkin hankintojen rahoittamisen.

Maksuton palvelu: Zmarta-palvelun käyttö on täysin maksutonta. Lainanhakija ei joudu maksamaan välityspalvelusta, vaan palkkio tulee lainan myöntäjältä.

Lainan hakeminen ei sido mihinkään: Lainanhakijalle ei synny velvoitetta hyväksyä yhtäkään lainatarjousta. Zmartan kautta tehty lainahakemus on täysin sitoutumaton, ja hakija voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen oman harkintansa mukaan.

Luotettava palvelu: Zmartan arvosana Trustpilotissa on korkea, mikä kertoo tyytyväisistä asiakkaista ja luotettavasta palvelusta.

Näiden etujen ansiosta Zmarta on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka etsivät lainaa ja haluavat vertailla eri vaihtoehtoja kattavasti ja vaivattomasti.

Lainanhakijan kannalta Zmarta tekee lainojen kilpailuttamisesta ja vertailusta yksinkertaista ja vaivatonta.

Minkälaisia lainoja Zmarta myöntää?

Zmarta on erikoistunut vakuudettomiin lainoihin, ja heidän kauttaan voi hakea monenlaisia lainatyyppejä ja -kokoja. Tässä joitakin esimerkkejä lainatyypeistä, joita Zmarta välittää:

 • Kulutusluotot: Kulutusluotto on yleisimmin haettu vakuudeton lainamuoto, jota voidaan käyttää erilaisiin henkilökohtaisiin hankintoihin tai menoihin.
 • Joustoluotot: Joustoluotto on jatkuva luottosopimus, jossa voit nostaa rahaa tarpeen mukaan ja maksaa takaisin oman aikataulusi mukaisesti. Joustoluotto tarjoaa joustavuutta talouden hallintaan.
 • Yhdistelylainat: Zmartan kautta voi hakea edullista yhdistelylainaa, jonka avulla voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa.
 • Remonttilainat: Jos kodin remontti on ajankohtainen, voit hakea remonttilainaa Zmartan kautta ja rahoittaa remonttisi tarpeita.
 • Autolainat: Autolainan avulla voit rahoittaa auton hankintaa tai auton korjauskuluja.
 • Lainojen yhdistäminen: Zmarta tarjoaa mahdollisuuden yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi lainaksi, mikä voi auttaa selkeyttämään taloutta ja säästämään kuluissa.

Yllä mainitut ovat esimerkkejä lainatyypeistä, joita voit hakea Zmartan kautta. Palvelusta haetaan myös lainoja kaikkiin kulutustarkoituksiin, kuten sisustus-, hää, ja matkalainaakin.

Heidän palvelunsa avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainavaihtoehdon, vertailla tarjouksia ja valita edullisimman vaihtoehdon tarpeidesi mukaan.

10000 euron laina Zmartalta

Jos olet harkitsemassa 10 000 euron lainaa Zmartalta, muista tarkistaa lainan takaisinmaksuehdot ja lainan korko, jotta voit tehdä harkittuja päätöksiä taloutesi suhteen.

Esimerkiksi, jos otat 10 000 euron lainan ja päätät maksaa sen takaisin 6 vuoden aikana, kuukausieräsi riippuvat lainan korosta. Tällainen laina voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi suuremman hankinnan rahoittamiseen tai olemassa olevien lainojen yhdistämiseen.

Muista aina tutkia ja vertailla eri lainatarjouksia ennen päätöksen tekemistä ja varmista, että laina sopii omaan taloustilanteeseesi.

Vakuudeton laina Zmartalta

Zmartalta voit hakea vakuudetonta lainaa, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi tai omaisuutta vakuudeksi lainalle.

Vakuudeton laina tarjoaa joustavuutta ja helppoutta, koska lainapäätös perustuu yleensä hakijan taloudelliseen tilanteeseen ja luottokelpoisuuteen.

Zmarta vertailee lainoja useiden eri pankkien ja luotonmyöntäjien kesken, joten voit saada useita tarjouksia eri ehdoilla ja koroilla.

Lainan määrä, korko ja takaisinmaksuehdot voivat vaihdella eri tarjoajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita se, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseesi.

Vakuudettomalla lainalla voit rahoittaa monenlaisia hankintoja tai tarpeita, kuten kodin remontin, auton hankinnan, lomamatkan tai muiden unelmiesi toteuttamisen.

Lainan hakeminen Zmartalta on helppoa ja voit täyttää hakemuksen verkossa. Muista kuitenkin aina arvioida oma maksukykysi ja tarpeesi ennen lainan hakemista ja valita lainasumma sekä takaisinmaksuaika harkiten.

Lainan hakeminen Zmartalta

Lainan hakeminen Zmartalta on vaivatonta ja helppoa. Alla on yksinkertainen vaiheittainen opas siitä, miten voit hakea lainaa Zmartalta:

 1. Vieraile Zmartan verkkosivustolla: Mene Zmartan viralliselle verkkosivustolle osoitteessa www.zmarta.fi.
 2. Täytä lainahakemus: Etsi verkkosivustolta lainahakemuslomake ja täytä se huolellisesti. Hakemuksessa sinulta kysytään yleensä tietoja taloudellisesta tilanteestasi, kuten tuloista, menoista ja muista mahdollisista veloista.
 3. Lähetä hakemus: Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, lähetä se verkkosivuston kautta.
 4. Odota tarjouksia: Zmarta välittää lainahakemuksesi useille eri pankeille ja luotonmyöntäjille. Odota rauhassa, kunnes saat tarjouksia eri lainantarjoajilta.
 5. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet saanut tarjouksia eri lainantarjoajilta, vertaile niitä huolellisesti. Kiinnitä erityistä huomiota korkoihin, laina-aikoihin ja muihin ehtoihin.
 6. Hyväksy lainatarjous: Valitse se lainatarjous, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Hyväksy tarjous ja täytä tarvittavat asiakirjat.
 7. Rahat tilille: Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja tarvittavat asiakirjat on käsitelty, laina maksetaan tilillesi yleensä nopeasti.

Muista vertailla näitä tarjouksia huolellisesti ja valita se, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Lisäksi, varmista, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitun aikataulun mukaisesti.

Kokemuksia Zmartan lainoista

Lukijakokemukset ja -arviot Zmartan lainoista vaihtelevat, mutta useimmat palautteet ovat positiivisia. Alla on muutamia yleisiä kokemuksia, joita ihmiset ovat jakaneet Zmartan lainoista:

 1. Helppous ja nopeus: Useat asiakkaat ovat kiittäneet Zmartan lainaprosessin helppoutta ja nopeutta. Lainahakemuksen täyttäminen on sujuvaa, ja lainatarjoukset saapuvat usein nopeasti.
 2. Laaja lainantarjoajien verkosto: Zmarta välittää lainahakemuksia useille eri pankeille ja luotonmyöntäjille, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden vertailla erilaisia lainatarjouksia ja valita itselleen sopivin vaihtoehto.
 3. Erinomainen asiakaspalvelu: Monet asiakkaat ovat kiitelleet Zmartan asiakaspalvelua ja saaneet hyvää palvelua kysymyksiinsä ja huoliinsa.
 4. Kilpailukykyiset korot: Zmarta on tunnettu siitä, että se tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja lainoilleen, ja tämä on houkutellut monia asiakkaita.
 5. Joustavuus: Zmartan kautta voi hakea vakuudetonta lainaa monenlaisiin tarkoituksiin, kuten remontteihin, matkoihin, auton hankintaan ja muihin tarpeisiin.

On tärkeää huomata, että jokaisen asiakkaan tilanne ja kokemus voivat olla erilaisia. Ennen kuin päätät hakea lainaa Zmartalta tai mistä tahansa muualta, on suositeltavaa tehdä huolellinen vertailu ja varmistaa, että ymmärrät lainan ehdot ja takaisinmaksuvaatimukset täysin.

Lisäksi on aina tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanteesi ennen lainan hakemista ja varmistaa, että pystyt hoitamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Zmarta asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Zmartan asiakaspalvelu ja yhteystiedot ovat tärkeitä, jos tarvitset apua, lisätietoa tai haluat ottaa yhteyttä heihin. Tässä on yleisiä yhteystietoja Zmartan asiakaspalveluun:

Zmartan verkkosivusto: Voit vierailla Zmartan virallisella verkkosivustolla osoitteessa www.zmarta.fi, jossa löydät paljon tietoa heidän palveluistaan, lainatuotteistaan ja usein kysytyistä kysymyksistä.

Asiakaspalvelupuhelin: Zmartan asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä puhelimitse numerosta 09 4241 4444. Tarkista ajantasaiset puhelinnumerot heidän verkkosivustoltaan, koska ne voivat ajoittain päivittyä.

Sähköposti: Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@zmarta.fi. Tämä on hyvä tapa ottaa yhteyttä heihin kirjallisesti.

Osoite: Mikonkatu 9, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2207313-9

On tärkeää tarkistaa Zmartan viralliset yhteystiedot heidän omilta verkkosivuiltaan, koska ne voivat ajoittain päivittyä.

Jos tarvitset apua tai lisätietoa Zmartan palveluista tai lainoista, suosittelen ottamaan suoraan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.